Aanbeveling door de Surinaamse Ambassadeur Rajendre Khargi

Aanbeveling door de Surinaamse Ambassadeur Rajendre Khargi

Suriname is in de fase van transitie en werkt aan het versterken van de economie, met perspectief voor onze burgers. De Surinaamse bevolking doet dit op eigen kracht. Om het proces te versnellen is expertise van buiten zeer welkom.

Onder Surinamers in het buitenland is veel kennis die hierbij kan ondersteunen. Daarom roep ik hen, maar ook Nederlanders die een historische band hebben met Suriname, op om een bijdrage te leveren.

Gelukkig zijn er goede initiatieven die dat mogelijk maken. Een belangrijk en betrouwbaar initiatief is “Rebuild Suriname ” ; een platform waar experts gematcht worden met de vraag vanuit het bedrijfsleven of andere organisaties in Suriname.

Deze applicatie is veelbelovend en ik nodig iedereen uit om de website www.rebuildsuriname.com te bezoeken en zich te registreren als experts of junior expert (student). Ook Surinaamse bedrijven kunnen zich al registreren en een project aanmaken waarvoor ze specifieke expertise nodig hebben.

Laten we samen bouwen aan de versterking van de economie en dus aan de happiness van de burgers van ons land van oorsprong.

Rajendre Khargi Ambassadeur van de Republiek Suriname in Nederland